Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie

de Constelatialeu in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 9659 vizualizari

 

Ceva cald si repede de facut

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 80 g cascaval
  • 60 g branza de oaie
  • 2 albusuri de ou
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie:

Intindel aluatul foitaj, dupa ce a fost lasat sa se dezghete la temperatura camerei.

Impartim aluatul in patratele mici, cca 40 mi-au iesit.

Apoi radem branza si cascavalul si le framantam cu cele 2 albusuri.

Apoi asezam pe fiecare patratel din umplutura.Ungem marginile cu apa, apoi pliem in forma de triunghi si cu o furculita apasam marginile sa nu se dezlipeasca.

Ungem fiecate triunghi cu galbenus de ou si bagam tava la cuptorul preincalzit,cca 15-20 minute, pana incep sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu dovleac